Uvjeti korištenja

NaslovnaUvjeti korištenja
OPĆI UVJETI POSLOVANJA

1. Ovi uvjeti odnose se na prodaju proizvoda objavljenih na internetskoj stranici www.cossetto.com.hr. Korištenjem internetske stranice www.cossetto.com.hr Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje. Smatra se da se narudžbom i u cijelosti prihvaćaju Opći uvjeti poslovanja i uvjeti kupnje. Nositelj svih prava na internetskoj stranici www. cossetto.com.hr je OPG Alfredo Cossetto, u daljnjem tekstu Prodavatelj.
2. Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Kupce i odnose se na korištenje internetske stranice www.cossetto.com.hr. Korištenjem internetske stranice Kupci iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja te pristaju na korištenje internetske stranice www.cossetto.com.hr u skladu s njima. Kupce upućujemo da se prije same kupovine upoznaju s ovim Uvjetima te iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obavezama.
3. Pravo korištenja internetske stranice osobno je pravo Kupca i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.
4. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.
5. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.
6. Kupac je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Korisnik je dužan dati točne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi www.cossetto.com.hr.
7. Kupac je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole te prihvaća da Prodavatelj nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Kupac se slaže i prihvaća da pristup internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.
8. Prodavatelj zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj Općih uvjeta poslovanja, asortimana proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaja Internetske stranice www.cossetto.com.hr. Stoga su Kupci dužni prije svakog korištenja internetske stranice www.cossetto.com.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na www.cossetto.com.hr.
9. Korištenje ove Internetske stranice www.cossetto.com.hr isključivo je na odgovornost Kupca. Prodavatelj se oslobađa od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete Internetskoj stranici www.cossetto.com.hr uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje www.cossetto.com.hr internetske stranice. Uvjeti ovog poglavlja odnose se na cjelokupni sadržaj internetske stranice www.cossetto.com.hr.
10. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na internetskoj stranici www.cossetto.com.hr. www.cossetto.com.hr zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda postavljene prema informacijama proizvođača. Svi sadržaji postavljeni na Internetskoj stranici postavljeni su kako bi kupcu olakšali izbor prilikom kupovine. Za nenamjerne pogreške ne odgovaramo.
11. www.cossetto.com.hr sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. www.cossetto.com.hr ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su razlike između stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.
12. Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/14, 110/15).
13. Informacije o trgovačkom društvu:
IBAN kod Privredne banke Zagreb: HR8123400091160202579
OPG Alfredo Cossetto
Roškići 10, 52464 Kaštelir
info@cossetto.com.hr
OIB: 15383050001
MB: 50232177
Vlasnik: Alfredo Cossetto.
Značenje izraza navedenih u ovim općim uvjetima:
Prodavatelj – OPG Alfredo Cossetto, Roškići 10, 52464 Kaštelir, Hrvatska.
www.cossetto.com.hr – web stranica u vlasništvu Prodavatelja.
Kupac – svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod ili uslugu i svaka osoba koja web stranicu www.cossetto.com.hr koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu.
Korištenje www.cossetto.com.hr – pristup stranici cossetto.com.hr radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja web trgovine.
Online kupnja ili web trgovina – ostvarivanje kupnje proizvoda putem internet stranice www.cossetto.com.hr.
Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na www.cossetto.com.hr, a koje je moguće kupiti putem web trgovine.

NAČINI I UVJETI PLAĆANJA

Plaćanje na internetskoj stranici www.cossetto.com.hr vrši se u eurima. Cijene su maloprodajne, izražene u eurima i u njima je sadržan PDV.

Plaćanje putem virmana/opće uplatnice ili Internet bankarstvom

Nakon završene kupovine na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici www.cossetto.com.hr Internet trgovine kontaktirati će Vas po potrebi.
Plaćanjem proizvoda putem opće uplatnice korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:

IBAN: HR8123400091160202579
Poziv na broj: 99 – broj ponude
Primatelj:
OPG Alfredo Cossetto
Roškići 10, 52464 Kaštelir

OIB: 15383050001

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

DOSTAVA

Područje dostave
Dostava se vrši isključivo na području Republike Hrvatske.

Način isporuke
Dostavu vrši Prodavatelj angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe.
Dostava se vrši putem prijevozničke tvrtke koja obavlja uslugu transporta – GLS.
Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Cijena dostave
Minimalni iznos za narudžbu je 40,00€. Cijena dostave je 7,00€ za narudžbe do 150,00€. Cijena dostave za narudžbe iznad 150,00€ je besplatna.

Vrijeme isporuke
Narudžbe zaprimamo 0-24h. Isporuka proizvoda se vrši nakon primitka uplate na račun.

REKLAMACIJE I POVRATI

Ako imate bilo kakve primjedbe na naše proizvode koje ste kupili na stranici www.cossetto.com.hr, molimo vas uputite nam upit na info@cossetto.com.hr.
Provjerit ćemo Vašu reklamaciju u najkraćem roku i maksimalno Vam izaći u susret.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

OPG Alfredo Cossetto obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici OPG Alfedo Cossetto i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.